Interview met Facilitair Manager Gerard Barten

Gerard Barten is Facilitair Manager bij Workstead. Hier houdt hij zich bezig met het stroomlijnen, optimaliseren en verder professionaliseren van de afdeling. Een mooie uitdaging op een dynamische afdeling. Voor zijn team is hij nu op zoek naar een servicedeskmedewerker, coördinator huisvesting, algemeen technisch medewerker en schoonmaker.

 

“Als Facilitair Manager ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van het Facilitair team. Ik ben aansprakelijk voor het team op kantoor en indirect ook voor de teams van de schoonmaak, inspectiedienst en de technische dienst. Facilitair is zo breed als je het wil zien. De afdeling is verantwoordelijk voor het verzorgen van de huisvesting, het oplossen van problemen, oppakken van storingen, contact met (ver)huurders en het opmaken van huurcontracten. Ook is de afdeling Facilitair betrokken bij de mobiliteit van Workstead, denk aan fietsen, ov-passen, vervoer en dat soort zaken.”

 

Hoe zou je de afdeling Facilitair omschrijven?

“Gezellig met een goede sfeer. We weten wanneer we moeten werken, maar maken ook zeker tijd voor een gezellig praatje. Als afdeling hebben wij altijd het belang van de organisatie voorop staan. We werken samen om de werkzaamheden zo soepel mogelijk te laten lopen, en zorgen er samen voor dat alle problemen en storingen die zich vormen worden opgelost.”

 

 

Wat hoop jij als Facilitair Manager te bereiken?

“Ik hoop dat we volledig zelfsturend, stabiel team kunnen creëren, met betrokkenheid van iedereen die zich inzet voor de facilitaire werkzaamheden binnen Workstead. Verder hoop ik dat we het contact tussen de binnen en buiten diensten kunnen verbeteren, zodat ik als manager weet wat er speelt.”

 

“Daarnaast werken we naar efficiëntere werkwijzen, voor onder andere de inkoop van producten en de duidelijkheid van processen. Ook dingen als het vinden van de juiste partners die ons ondersteunen bij de huisvestingen, denk hierbij aan raamzetters of het leveren van meubilair, staan op de verlanglijst. Dit moet allemaal bijdragen om het team én de organisatie naar een groter en hoger niveau te brengen.”

 

Waarom Workstead?

“Ik was opzoek naar een nieuwe uitdaging, en dat is precies wat Workstead mij geeft. Workstead is een gezonde, groeiende organisatie, die ruimte biedt om het team naar een nog hoger niveau te brengen. Iedereen is heel behulpzaam, de hele organisatie werkt samen voor het beste resultaat.”

 

Workstead, works for you!

“Workstead werkt voor jou, wij willen jou helpen. Binnen de organisatie wordt gekeken naar groeimogelijkheden. Op de afdeling Facilitair is veel mogelijkheid om te groeien en door te ontwikkelen. Zo krijg je de taken waarin jij excelleert. Functies kunnen worden aangepast op jouw kwaliteit. We willen dat jij je op jouw plek voelt, en het beste kan halen uit jouw werk.”

 

Wil jij samenwerken met Gerard? Bekijk dan hier de vacatures voor de afdeling Facilitair.

Vacature Servicedeskmedewerker Facilitair – Workstead

Vacature Coördinator Huisvesting – Workstead

Vacature Algemeen Technisch Medewerker – Workstead

Vacature Schoonmaker – Workstead

 

× Meer weten over onze vacatures?