Uitzenden is mensenwerk

In de afgelopen jaren is Workstead uitgegroeid tot een toonaangevend uitzendbureau. We zijn graag uw betrouwbare partner en adviseur als het gaat om de flexibele inzet van uitzendkrachten en alles wat daarbij komt kijken. Ons uitgangspunt? Verbinden en ontzorgen!

Certificering icoon ABU-keurmerk

Verklaring van ons Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU)-lidmaatschap en bevestiging van ons streven van hoogwaardige diensten in de uitzendbranche. De bond controleert ons bedrijf twee keer per jaar om te beoordelen of wij nog steeds voldoen aan de criteria voor het keurmerk.

SNF Certificering SNF-keurmerk

Wij verzorgen de huisvesting van onze uitzendkrachten. Workstead houdt zich daarom aan de norm van Stichting Normering Flexwonen (SNF). Onze woonlocaties worden jaarlijks gecontroleerd op o.a. veiligheid en hygiëne. U kunt hier ons SNF certificaat inzien.

SNF Certificering SNA-keurmerk

Workstead beschikt over het SNA-keurmerk (Stichting Normering Arbeid). Het keurmerk geeft aan dat wij een betrouwbare werkgever zijn en kiezen voor eerlijke concurrentie. Tweemaal per jaar worden wij door de inspectie beoordeeld op het voldoen aan de verplichtingen die deze normering stelt.

Uw vertrouwde partner

Al meer dan 25 jaar zorgt Workstead ervoor dat werknemers en bedrijven elkaar weten te vinden. Bij arbeidsbemiddeling komt veel meer kijken dan het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plek. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een team specialisten, die precies begrijpen wat voor onze Europese medewerkers én onze opdrachtgevers belangrijk is. Dagelijks werken er via ons uitzendbureau uitzendkrachten in de productie, food, schoonmaak, techniek en industrie.

 

Benieuwd naar wat Workstead voor uw organisatie kan betekenen?

× Meer weten over onze vacatures?