Nieuws & blogs

Workstead is continu in beweging. En dat delen we graag met u! We zijn een dynamisch bedrijf waardoor er altijd wel iets nieuws te vermelden is. Workstead houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We delen graag onze kennis en nieuwsberichten. Lees hier de laatste artikelen.

20 juni 2024

René Hammen is Managing Director Operations bij Workstead. Als Managing Director Operations is hij verantwoordelijk voor de aansturing van de dagelijkse operationele activiteiten. Daarnaast werkt hij nauw samen met andere afdelingen om strategische doelen te behalen, nieuwe initiatieven te implementeren en de groei van Workstead te ondersteunen.

Lees verder
10 juni 2024

We zijn verheugd om het volgende nieuws te delen! Vanaf 27 mei 2024 zal Job Vision Utrecht officieel opereren onder de naam Workstead Utrecht. Deze beslissing markeert een belangrijke stap in onze voortdurende groei en toewijding om onze dienstverlening te verbeteren.

Lees verder
03 juni 2024

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Workstead per 1 juni 2024 lid is geworden van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU).

Lees verder
26 juli 2023

Workstead breidt haar positie in de uitzendmarkt van arbeidsmigranten verder uit met de overname van uitzendbureau Eerlijk & Beter Personeelsdiensten. Het bedrijf vormt een waardevolle toevoeging aan de portefeuille van Workstead, dat in de afgelopen maanden al twee andere overnames heeft gedaan.

Lees verder
26 juni 2023

Jezelf blijven ontwikkelingen, doelen stellen en ambities achterna gaan, dat vinden wij bij Workstead belangrijk. We bieden de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, cursussen of opleidingen waarbij we het verbreden van kennis of het intern doorgroeien naar een nieuwe functie stimuleren.

Lees verder
23 juni 2023

Cervo Group en Workstead hebben gezamenlijk de activiteiten overgenomen van het regionale uitzendbureau Martho in Emmeloord. Hierover is gisteren overeenstemming bereikt.

Lees verder
23 mei 2023

Workstead is voor 2021 weer goedgekeurd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). Het SNF-keurmerk geeft aan dat de huisvesting van Workstead kwalitatief goed is.

Lees verder
19 mei 2023

Zaterdag 20 mei is het de dag van de HR-professional. Onze HR-collega’s zijn verantwoordelijk voor de levenscyclus van de werknemers van het werven, aannemen en onboarden tot aan de laatste werkdag. Tamar en Belinda vertellen je hier meer over.

Lees verder
20 oktober 2022

Gerard Barten is Facilitair Manager bij Workstead. Hier houdt hij zich bezig met het stroomlijnen, optimaliseren en verder professionaliseren van de afdeling. Een mooie uitdaging op een dynamische afdeling. Voor zijn team is hij nu op zoek naar een servicedeskmedewerker.

Lees verder
06 oktober 2022

Workstead opent een nieuwe vestiging in Geldermalsen. De nieuwe vestiging draagt bij aan de ambitie van Workstead om landelijke dekking te creëren.

Lees verder
07 juni 2021

Dit jaar bestaat Workstead 25 jaar! Daarom delen wij tijdens ons jubileumjaar verhalen van onze collega’s waarin zij vertellen over 25 jaar Workstead.  We beginnen met Jan van den Broek, oprichter en directeur van Workstead.

Lees verder
01 juni 2021

Paula, onze Junior Recruiter, is al een aantal maanden in dienst.  Zij neemt je mee in haar periode bij Workstead.

Lees verder
× Meer weten over onze vacatures?