Nieuws & blogs

Workstead is continu in beweging. En dat delen we graag met u! We zijn een dynamisch bedrijf waardoor er altijd wel iets nieuws te vermelden is. Workstead houdt u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. We delen graag onze kennis en nieuwsberichten. Lees hier de laatste artikelen.

07 juni 2021

Dit jaar bestaat Workstead 25 jaar! Daarom delen wij tijdens ons jubileumjaar verhalen van onze collega’s waarin zij vertellen over 25 jaar Workstead.  We beginnen met Jan van den Broek, oprichter en directeur van Workstead.

Lees verder
01 juni 2021

Paula, onze Junior Recruiter, is al een aantal maanden in dienst.  Zij neemt je mee in haar periode bij Workstead.

Lees verder
30 april 2021

Lindsay Nagtzaam, Junior Administratief Medewerker, is inmiddels een tijdje onderdeel van het team van Workstead en deelt haar eerste ervaringen van Workstead.

 

Lees verder
01 april 2021

Op 1 april viert uitzendorganisatie Workstead haar 25-jarig bedrijfsjubileum. Al 25 jaar voorziet Workstead bedrijven in tal van sectoren van personeel.

Lees verder
16 maart 2021

Jobcoach Béla is alweer een maand bij ons in dienst! Hij vertelt hoe hij zijn eerste maand bij Workstead ervaren heeft.

Lees verder
05 maart 2021

“Met name de afwisseling maakt mijn werk leuk. Op het ene moment ben je ergens een woning aan het opknappen en de andere keer ben je met totaal iets anders bezig. Het schakelen zorgt voor uitdaging in de functie.”

Lees verder
10 februari 2021

Workstead is voor 2021 weer goedgekeurd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). Het SNF-keurmerk geeft aan dat de huisvesting van Workstead kwalitatief goed is.

Lees verder
27 januari 2021

“Ons team in Alphen aan den Rijn bestaat uit 11 mensen. ‘Samen ervoor gaan’ is één van de kernwaarden binnen ons team en dat is ook wat we elke dag doen. We werken altijd met plezier samen!”

Lees verder
08 januari 2021

Workstead is gestart met het ontwikkelen van een app voor de uitzendkrachten. Dit past goed bij de ontwikkeling die wij op dit moment als bedrijf doormaken.

Lees verder
23 juli 2020

Met de overname versterkt Workstead haar landelijke positie en “slaat zij haar vleugels verder uit richting de Randstad”, aldus Harm van Ledden, Managing Director Workstead. Na een aantal maanden…

Lees verder
29 mei 2020

De laatste periode staan we allen dagelijks voor verschillende uitdagingen en worden we aangespoord nieuw beleid te maken. We geven u graag antwoord op een aantal veelgestelde vragen, zodat u op de hoogte bent van onze werkwijze.

Lees verder
17 maart 2020

Op maandag 16 maart openden wij een nieuwe vestiging in Veenendaal. Met de opening van vestigingen zijn wij als partner waardevoller voor onze opdrachtgevers, en staan we dichter bij onze medewerkers.

Lees verder
× Meer weten over interne vacatures?