Referenties & verhalen

Workstead bedient tal van opdrachtgevers in verschillende branches. Onze gemotiveerde uitzendkrachten helpen hen bij het behalen van de gewenste bedrijfsresultaten. We creëren een win-winsituatie door goede communicatie en duidelijke afspraken. Verschillende uitzendkrachten en opdrachtgevers van Workstead delen graag open en eerlijk hun ervaringen. Lees hier wat zij vertellen.

Hoe vang je als succesvol bedrijf de snelle toename van orders op? Voor Productiemanager Ilona Brouwers is dat geen vraag meer. “Dankzij Workstead werken we met positieve mensen, die gericht zijn op kwaliteit en die zelf ook willen ontwikkelen en groeien. Zo groeien we samen.”

Lees verder

Bolwerk: “We kunnen altijd rekenen op de 25 medewerkers, die Workstead bij ons gedetacheerd heeft. Het zijn stuk voor stuk medewerkers die hier al vele jaren lopen. ‘Workstead adviseert ons de juiste mensen. Dat is om te beginnen al belangrijk.’

Lees verder

Net als elke vader gunt Mariusz zijn kinderen een mooie toekomst. Dat doel staat hem elke dag voor ogen, als hij duizenden kilometers van zijn gezin aan het werk is. “En het mooie is, dat het leuk werk is dat bij mij past.”

Lees verder

Irek was kritisch bij zijn zoektocht naar werk, vertelt hij. “Niet alleen als het gaat om de functie, maar juist ook als het gaat om het bedrijf dat mij detacheert. Welke woonvoorziening krijg ik? Is de accommodatie netjes en compleet? Irek ontdekte dat hij bij Workstead op de beste plek was.

Lees verder

‘Via internet kwam ik bij Workstead terecht. Daar stond de vacature bij Vierhouten Palletindustrie op de website. Toen ik contact opnam, was het zo geregeld. Binnen vier dagen was ik hier al aan het werk.’ Dankzij Workstead vond Dawid een goede match.

Lees verder
× Meer weten over onze vacatures?