Al meer dan 25 jaar ervaring

Extra personeel inhuren? Workstead zendt arbeidskrachten uit voor werkzaamheden in de productie, food, industrie, schoonmaak, logistiek en techniek. Met ons team van specialisten vullen wij al uw arbeidsvragen in, zodat de continuïteit van uw bedrijfsprocessen wordt gewaarborgd. Al meer dan 25 jaar ervaring!

Branches

Icoon productie sector
Productie

We begrijpen dat continuïteit en kwaliteit van groot belang zijn voor productiebedrijven. Daarom werken onze productiemedewerkers efficiënt en nauwkeurig. Zij zijn een onmisbare schakel in uw productieproces!

Icoon food sector
Food

In de foodsector gelden hoge eisen omtrent kwaliteit en hygiëne. Onze foodmedewerkers zijn zich daarvan bewust. Daarom werken zij schoon en veilig. Met een stevig werktempo zorgen zij voor een stabiele voortgang van uw productie.

Icoon industrie sector
Industrie

Onze medewerkers in de industrie houden wel van een fysieke uitdaging. Zij steken graag hun handen uit de mouwen om de klus te klaren. Met hun technisch inzicht gaan ze vakkundig om met uw producten en machines.

Icoon schoonmaak sector
Schoonmaak

In uw hotel draait het om de beleving van uw gasten. Om de kwaliteit van uw services te kunnen waarborgen, streven onze  schoonmakers altijd naar het beste resultaat. Zij zijn gedreven, werken productief, hebben een representatief voorkomen en spreken de Engelse taal.

Icoon logistiek sector
Logistiek

Onze logistiek medewerkers werken snel en precies, zodat het juiste product op tijd bij uw klant terechtkomt. In deze dynamische sector draaien onze medewerkers mee in de ploegendiensten om het logistieke proces te ondersteunen.

Icoon techniek sector
Techniek

Onze technische medewerkers denken graag in oplossingen. Zij hebben technisch inzicht en kennis van verschillende bouw- of installatie werkzaamheden. Heeft u te maken met deadlines? Werken onder tijdsdruk tijdens het ondersteunen van uw werkzaamheden, is voor hen geen probleem.

De juiste ondersteuning

Elke dag zijn er in verschillende branches ruim 2000 uitzendkrachten aan het werk via Workstead. Ons streven is dat onze uitzendkrachten minstens net zo goed werk leveren als uw eigen medewerkers. Bij arbeidsbemiddeling komt veel meer kijken dan het plaatsen van de juiste persoon op de juiste plek. Daarom biedt Workstead meer dan dat. Onze recruiters werven en selecteren zorgvuldig geschikt personeel. Eenmaal in dienst bieden onze jobcoaches hen in hun eigen taal de juiste ondersteuning. Bovendien is onze bereikbaarheidsdienst 24/7 bereikbaar.

Duidelijke & snelle communicatie

Workstead werkt graag met korte lijnen en heldere afspraken. We zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend en bij noodgevallen. Personeel inhuren voor langere tijd of projecten? Dan gaan we direct aan de slag. Door de lijnen kort te houden kunnen we snel schakelen bij aanvragen.

Meer dan detachering

Workstead biedt meer dan de juiste uitzendkracht op de juiste plaats. We ontzorgen u door bijbehorende administratie, planning en HR taken uit handen te nemen. Zo kunt u zich volledig focussen op uw core business.

Betrokken

Workstead helpt u uw doelen te bereiken. We adviseren onze klanten persoonlijk en hebben regelmatig contact met onze uitzendkrachten. Zo krijgen zij thuis, in hun eigen woning, regelmatig bezoek van onze jobcoaches. We doen er alles aan om uitzendkrachten een goed thuis te bieden. Onze betrokkenheid motiveert, en dat levert u het beste resultaat!

× Meer weten over onze vacatures?