Vacature Verzuimcoördinator

Ben jij zelfstandig, ken jij de Wet van Poortwachter van binnen en van buiten en wil je graag werken in een organisatie waar je verantwoordelijk bent voor het verzuimbeleid? Lees dan verder en word onze nieuwe collega!

 

Functieomschrijving

Als Verzuimcoördinator ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en coördineren van de afhandeling van ziekmeldingen van onze uitzendkrachten. Je bouwt de verzuimdossiers op en houdt deze nauwkeurig bij. Hierin ben jij verantwoordelijk voor het bewaken van de kaders en procedures voor werknemers op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid.

 

Daarnaast ben jij binnen de organisatie de sparringpartner en adviseur voor de managers van de vestigingen. Je zorgt ervoor dat de Wet van Poortwachter op de correcte wijze wordt gevolgd en je schakelt met de betrokken partijen zoals de Arbodienst en het UWV.

 

Tijdens intern overleg zal je verslag doen van verzuimcijfers en de kosten, verzuimtrends en verbetervoorstellen die daarmee gepaard gaan. Jij kijkt tijdens je werkzaamheden proactief naar hoe processen binnen de afdeling beter ingericht kunnen worden. Binnen de organisatie ben jij de vraagbaken voor alle verzuim gerelateerde vragen.

 

Met jouw kennis en ervaring weet jij de juiste werkwijze te kiezen op het gebied van verzuim en kunnen jouw collega’s bij jou terecht met vragen. Je komt in een gezellig team te werken met vier collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor de Personeels- en Salarisadministratie. Zij kijken ernaar uit om met je te gaan samenwerken!

 

Onze ideale kandidaat

 • Beschikt over hbo werk- en denkniveau;
 • Heeft minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Heeft kennis van de sociale wet- en regelgeving zoals de WvP, ZW en WIA;
 • Is secuur, zelfstandig en communicatief vaardig.

 

Wat wij bieden

 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling, bijvoorbeeld door het volgen van een cursus verzuimmanagement;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie al 25 jaar bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 2100 uitzendkrachten aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze uitzendkrachten. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit een aantal lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een dynamische en ambitieuze werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar recruitment@mattenco.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Matthieu van der Velde 06-22411982 of Marco ten Hoven 06-52633265.

× Meer weten over onze vacatures?