Vacature Salarisadministrateur

Als Salarisadministrateur zorg je samen met je collega’s (Medewerker Salarisadministratie) voor de juiste en tijdige verwerking van alle gegevens van onze 2400 arbeidskrachten. Jij bent verantwoordelijk voor tijdig en juiste uitbetaling van de salarissen.
 
Functieomschrijving

In de functie van Salarisadministrateur zal je niet alleen bezig zijn met de salarisadministratie, er zal meer onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Zo zal je je verdiepen in de verschillende cao’s waar wij mee werken, waarbij je de inhoud van de cao’s zal vertalen naar ons systeem.

Als Salarisadministrateur ben jij een vraagbaak voor je interne collega’s en de organisatie. Ook zal je meewerken aan allerlei projecten om de afdeling en organisatie te optimaliseren. Naast deze werkzaamheden ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de verwerking van de wekelijkse en maandelijkse uitbetaling van de salarissen van onze internationale medewerkers.

Overige werkzaamheden:

 • Op basis van je expertise onderhoud je contact met de vestigingen;
 • Ontwikkelen, actualiseren en uitwerken van personeelsinstrumenten en personeelsdocumenten;
 • Verwerken van mutaties in de personeels- en salarisadministratie;
 • Proactief optimalisaties voorstellen voor afdelingsprocessen.

Met jouw kennis en ervaring in de salarisadministratie, geef je input aan de afdeling PSA en de organisatie. Vanuit de rol van Salarisadministrateur en Medewerker Salarisadministratie, dragen jullie als afdeling eraan bij om de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Het is een veelzijdige en verantwoordelijke functie in de personeels- en salarisadministratie.

 

Wat wij bieden

 • Een aantrekkelijk bruto maandsalaris tussen € 2.700,- en € 4.000,- op basis van fulltime dienstverband en ervaring;
 • Een jaarcontract met zicht op een vast dienstverband;
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Een gloednieuw kantoorpand;
 • Veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.

 

Wie ben jij

Met jou analytisch, accurate en professionele skills, weet jij samen met ons de afdeling PSA (Personeel- Salarisadministratie) naar een hoger level te tillen.

Verder is het voor onderstaande functie belangrijk dat jij:

 • Ondernemend bent en weet zowel zelfstandig als in teamverband doelstellingen
  te behalen;
 • Beschikt over MBO+ werk- en denkniveau;
 • Werkervaring hebt in een soortgelijke functie als Medewerker Salarisadministratie
  of als Salarisadministrateur;
 • In het bezit bent van het PDL of bereid deze op korte termijn te behalen;
 • Sociaal bent en beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Kennis en ervaring hebt om cao’s en wetgeving toe te passen binnen de uitzendbranche.

 
Over Workstead

Workstead is een uitzendorganisatie die zich richt op arbeidsmigranten binnen de branches Food, Logistiek, Industrie, Productie en Techniek. Het doel is om te zorgen en te ontzorgen, daarom organiseert Workstead naast het faciliteren van werk, ook de huisvesting en vervoer voor onze medewerkers.

Workstead doet dit al meer dan 25 jaar en met succes!

Na te zijn gestart met een vestiging in Renswoude, zijn de locaties uitgebreid met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Ede , Geldermalsen, Harderwijk, Haelen, Tiel en Wognum.

Ons hoofdkantoor is gevestigd in een fantastisch mooie nieuw kantoorpand in Veenendaal. Als Senior Salarisadministrateur zal jij vanuit deze mooie locatie werkzaam zijn. Hier zijn wij van alle gemakken voorzien om onze operatie optimaal te kunnen faciliteren.

Onze medewerkers zijn echte aanpakkers. Onze kernwaarden ambitie, gelijkwaardigheid, samenwerken en nuchterheid staan centraal in alles wat wij doen. Wij doen dat stapje extra, voor elkaar, onze medewerkers en onze klanten.

 

Jouw reactie
Wil je graag werken in een dynamische en ambitieuze werkomgeving en herken jij je in de functieomschrijving van Salarisadministrateur?
Solliciteer dan direct en stuur jouw CV met je motivatie naar recruitment@workstead.nl.
Ben je enthousiast over de functie, maar heb je nog een vraag? Bel of app dan naar Belinda Frerichs 06-22 34 65 89.
 

Disclaimer: Bij Workstead hechten wij veel waarde aan respect en gelijkheid, ongeacht afkomst, geslacht, religie, seksuele geaardheid of enige andere gronden. Om die reden hebben wij een antidiscriminatiebeleid opgesteld. Hoewel wij soms specifieke termen of voorbeelden gebruiken in onze vacatures, is dit niet bedoeld om een groep of individu uit te sluiten. Wij omarmen diversiteit en inclusie en nodigen iedereen uit om bij ons te solliciteren.

× Meer weten over onze vacatures?