Word jij blij van het goed ordenen van de HR-administratie en weet jij als geen ander hoe je onze collega’s kunt helpen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Functieomschrijving

Als HR Medewerker word jij blij van het goed ordenen van de HR-administratie en ben je het gezicht van Workstead. Jij weet als geen ander hoe je onze collega’s kunt helpen en je doet graag wat extra’s om ze een glimlach te bezorgen. Daarnaast voorzie jij hen van bedrijfsinformatie, help jij met onboarding en sta jij altijd klaar voor een praatje.

In de rol van HR Medewerker ben je verantwoordelijk voor een efficiënte HR-administratie waarbij de focus ligt op het verwerken van de gegevens voor de verdere salarisverwerking. Je zorgt voor de controle en het doorvoeren van diverse mutaties, inclusief de verdere administratieve vastlegging en afhandeling. Je signaleert allerhande zaken en zoekt daarin pro actief afstemming met collega’s.

Naast het verwerken van de gegevens voor de verdere salarisverwerking, zal je ook veel bezig zijn met het beantwoorden van vragen van collega’s en het opstellen van documenten. Vragen van collega’s kunnen gaan over verhuizingen, verlofaanvragen, hun loonstrook of het wisselen van een werkdag. Documenten die je op zal gaan stellen zijn bijvoorbeeld arbeidscontracten en overeenkomsten voor het gebruik van een auto of bedrijfsmiddelen. Verder ben jij samen met je HR en Marketing collega’s ook verantwoordelijk voor de activiteiten en uitjes.

Omdat wij een groeiende organisatie zijn, zijn wij constant op zoek naar nieuwe collega’s. Naast jouw administratieve taken zal je een bijdrage leveren aan deze zoektocht door te helpen met het benaderen van (potentiële) kandidaten.


Onze ideale kandidaat

Als Administratief Medewerker HR voel jij je verantwoordelijk voor een goede opvolging. Je denkt mee over verbeteringen en werkt accuraat. Daarnaast herken jij je in het volgende:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding HRM;
 • In jouw werk ben je nauwkeurig;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Met jouw positieve instelling weet jij medewerkers aan Workstead te binden;
 • Je bent goed in staat in een dynamische omgeving te werken en kunt snel schakelen.


Wat wij bieden

 • Een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • Een functie voor 36 tot 40 uur per week;
 • Professionele en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte voor jouw ontwikkeling;
 • Salaris tussen de 2000,- en 3000,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.


Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie die zich richt op arbeidsmigranten binnen de branches Food, Logistiek, Industrie, Productie en Techniek. Het doel is om te zorgen en te ontzorgen, daarom organiseert Workstead naast het faciliteren van werk, ook het vervoer en de huisvesting voor onze medewerkers. Alles zodat onze medewerkers zich optimaal kunnen focussen op het werk.

Workstead doet dit al meer dan 25 jaar en met succes. Na te zijn gestart met een vestiging in Renswoude, zijn de locaties uitgebreid met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan de Rijn, Harderwijk, Haulerwijk, Ede en Geldermalsen. Medio 2023 verhuizen wij met ons hoofdkantoor naar een fantastisch mooie nieuwe locatie in Veenendaal. Hier zijn wij straks van alle gemakken voorzien om onze operatie optimaal te kunnen faciliteren.

Onze medewerkers zijn echte aanpakkers. Onze kernwaarden ambitie, gelijkwaardigheid, samenwerken en nuchterheid staan centraal in alles wat wij doen. Wij doen dat stapje extra, voor elkaar, onze medewerkers en onze klanten. Herken jij jezelf in bovenstaande lees dan snel verder of neem contact met ons op.


We komen graag met jou in contact:

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar recruitment@workstead.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Joost Blaas op telefoonnummer 088- 494 0000.

Solliciteer!
× Meer weten over onze vacatures?