Vacature Administratief Medewerker

Als Administratief Medewerker van de afdeling Facilitair, houd je van afwisseling in je werkzaamheden. Jij bent de eerste die de nieuw vrijgekomen woning gespot heeft en gaat hier direct mee aan de slag. Ook de inkoop voor zowel de inrichting van de woningen, als voor de Technische Dienst hun gereedschap, alsmede de (beschermings)middelen voor het team Schoonmaak en onze uitzendkrachten verlies jij niet uit het oog. Jij bent een waardevolle backoffice medewerker voor je collega’s op de Facilitaire afdeling!
 

Functieomschrijving

Huisvesting:

Voor een grote groep van onze uitzendkrachten verzorgen wij de huisvesting welke dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In deze functie ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhoud van onze 150 huisvestingslocaties. De Facilitaire afdeling heeft grote invloed op het primaire proces, een daadkrachtige Backoffice Medewerker is hierin van cruciaal belang.

Het is dus belangrijk dat de huisvesting goed geregeld wordt. Verder coördineert de Facilitaire afdeling klachten, storingen en communiceert dit vervolgens met de betrokken afdelingen. Voor het beheer en onderhoud van alle woon- en kantoorlocaties is een correcte administratieve afhandeling erg belangrijk, dit behoort ook tot je werkzaamheden.

Om de huisvesting te kunnen verzorgen, moeten de woningen eerst gevonden worden. Je zoekt naar woningen voor onze medewerkers en neemt hierin een actieve rol aan. Zodra jij geschikte huisvesting hebt gevonden, bespreek je dit met jouw collega’s en zorg je er samen met de buitendienst voor dat de huizen ingericht en bewoonbaar worden.

Inkoop:

Naast de werkzaamheden rond de huisvesting van onze medewerkers, ben je samen met jouw collega verantwoordelijk voor de inkoop. Er wordt ingekocht ter ondersteuning van het primaire en ondersteunende proces. Denk bij het primaire proces aan de inventaris voor woonlocaties, gereedschap/ middelen voor de Technische Dienst en Schoonmaak en persoonlijke beschermingsmiddelen voor de uitzendkrachten. Het ondersteunende proces betreft kantoorartikelen en voorzieningen voor de kantoormedewerkers. Werkzaamheden die hierbij komen kijken: voorraadbeheer, offertes, vergelijken van aanbiedingen, aankopen en administratieve afhandeling.

Tijdens alle werkzaamheden kijk je proactief, naar hoe processen binnen de Facilitaire afdeling beter ingericht kunnen worden.

 

Wat wij bieden:

 • Een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • Een functie voor 32-40 uur per week;
 • Salaris tussen € 2.000,- en € 2.400,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Veel ruimte en vrijheid voor jouw persoonlijke ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag, die we twee maal per jaar uitbetalen.

 

Wie ben jij:

Is een veelzijdige functie waarbij jij samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor verschillende pijlers van Workstead jouw op het lijf geschreven? Dan ben jij de daadkrachtige Backoffice Medewerker die wij zoeken voor onze afdeling Facilitair.

Om deze functie met succes te vervullen:

 • Heb je een HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je een opleiding Facility Management of een andere, soortgelijke economische opleiding afgerond;
 • Beschik je over onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en ben je goed in staat zelfstandig werkzaamheden te organiseren;
 • Heb je goede kennis van Microsoft Office programma’s;
 • Is het een pré als je affiniteit met techniek hebt.

 

Over Workstead:

Workstead is een uitzendorganisatie die zich richt op arbeidsmigranten binnen de branches Food, Logistiek, Industrie, Productie en Techniek. Het doel is om te zorgen en te ontzorgen, daarom organiseert Workstead naast het faciliteren van werk, ook het vervoer en de huisvesting voor onze medewerkers. Alles zodat onze medewerkers zich optimaal kunnen focussen op het werk.

Workstead doet dit al meer dan 25 jaar en met succes!

Na te zijn gestart met een vestiging in Renswoude, zijn de locaties uitgebreid met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Harderwijk, Haulerwijk, Ede, Geldermalsen en een gloednieuw hoofdkantoor in Veenendaal.

Onze medewerkers zijn echte aanpakkers. Onze kernwaarden ambitie, gelijkwaardigheid, samenwerken en nuchterheid staan centraal in alles wat wij doen. Wij doen dat stapje extra, voor elkaar, onze medewerkers én onze klanten.

 

Jouw reactie:

Wil je graag werken in een dynamische en ambitieuze werkomgeving en herken jij je in de functieomschrijving van Administratief Medewerker? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV met je motivatie naar recruitment@workstead.nl.

Ben je enthousiast over de functie, maar heb je nog een vraag? Neem dan contact op met Belinda Frerichs 06-22346589.

× Meer weten over onze vacatures?