WS Wonen ontvangt 100% SNF-keurmerk

Met trots kunnen wij mededelen dat Workstead voor 2023 weer is goedgekeurd door de Stichting Normering Flexwonen (SNF). We behalen dit SNF-keurmerk dit jaar onder de naam WS Wonen B.V. Dit SNF-keurmerk geeft aan dat onze huisvesting kwalitatief goed is.

 

Kwaliteit staat voorop

Het bieden van kwalitatieve huisvesting voor uitzendkrachten is een belangrijk uitgangspunt voor Workstead. Wij stellen hoge eisen aan de huisvesting. Daarnaast werkt ons team het hele jaar hard om ervoor te zorgen dat onze huisvesting van goede kwaliteit is en dat onze uitzendkrachten een goede leefomgeving hebben. Wij geloven namelijk dat een fijn thuis invloed heeft op prestaties op het werk.

 

SNF-keurmerk behaald

Om het SNF-keurmerk te behouden, zijn enkele willekeurig gekozen woningen van Workstead geïnspecteerd. En met succes! De woningen van Workstead voldoen op alle punten ruim aan de SNF-norm. Met het behaalde SNF-keurmerk heeft Workstead wederom aangetoond dat de huisvesting van de juiste kwaliteit is. Bekijk hier de registratie van Workstead in het SNF register. Het keurmerk is ook te downloaden op onze pagina Downloads & certificeringen.

 

Wat is SNF?

SNF beheert en onderhoudt de registers van ondernemingen die aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoen. Deze norm bevat de onderdelen ruimte en privacy, sanitair, veiligheid en hygiëne, voorzieningen, informatievoorziening, brandveiligheid en goed werkgeverschap. Bedrijven die huisvesting voor arbeidsmigranten aanbieden, kunnen het SNF-keurmerk behalen om aan te tonen dat de geboden huisvesting aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten voldoet. Hiervoor vindt er jaarlijks een controle plaats.

 

Meer informatie over SNF is te vinden op www.normeringflexwonen.nl.

× Meer weten over onze vacatures?