Workstead viert 25-jarig bedrijfsjubileum

Op 1 april viert uitzendorganisatie Workstead haar 25-jarig bedrijfsjubileum. Al 25 jaar voorziet Workstead bedrijven in tal van sectoren van personeel. Het bedrijf, dat begon als Van den Broek Dienstverlening, is in de afgelopen jaren sterk gegroeid en geprofessionaliseerd. Daarmee is er een sterke basis gelegd om de komende jaren het gezamenlijke succes met haar klanten en uitzendkrachten voort te zetten.

 

Jan van den Broek, directeur van Workstead, begon ooit zelf als medewerker bij verschillende bedrijven en ontdekte zo dat er een vraag bestond naar snel inzetbaar extra personeel. Daarom richtte hij in 1996 Van den Broek Dienstverlening op. Al snel groeide het bedrijf en is het in 25 jaar uitgegroeid tot wat het nu is, met het hoofdkantoor in Veenendaal en meerdere vestigingen door het land. “Een mooie mijlpaal in het bestaan van ons bedrijf”, zegt Jan van den Broek. “Een mijlpaal die niet mogelijk was zonder ons team en onze trouwe klanten. Al 25 jaar zet ons hele team zich in voor onze klanten om aan de vraag naar flexibel inzetbaar personeel te voldoen. ”

 

Door de grote vraag naar flexibele medewerkers zet Workstead sinds 2000 ook arbeidsmigranten in. Dit zijn voornamelijk arbeidsmigranten afkomstig uit Polen, Roemenië, Bulgarije en Litouwen. Zij zijn dagelijks werkzaam in de logistiek, productie, food, industrie, schoonmaak en techniek. Dankzij hun inzet wordt een grote bijdrage geleverd aan de continuïteit van Nederland.

 

Ontwikkeling

Workstead heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en ook voor de komende jaren staat verdere ontwikkeling centraal. Het bedrijf heeft de ambitie om een landelijke dekking te realiseren en fysiek dichter bij haar klanten en uitzendkrachten te staan. Harm van Ledden, Managing Director van Workstead: “Wij maken een enorme ontwikkeling door als bedrijf en die willen we de komende jaren doorzetten. Ons streven is om zo efficiënt mogelijk te werken, kwaliteit te leveren en onze klanten en uitzendkrachten te ontzorgen. Om dit waar te kunnen maken, blijven we ons continue ontwikkelen en verhogen we de efficiëntie van onze interne processen.”

 

Over Workstead

Workstead is een uitzendorganisatie die sinds 1996 bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er meer dan 1500 uitzendkrachten aan het werk bij de opdrachtgevers. Aan de uitzendkrachten die voor Workstead werken biedt zij een totaal pakket aan van werk, wonen en vervoer. Op die manier ontzorgt het bedrijf niet alleen de uitzendkracht, maar ook de klant.

× Meer weten over onze vacatures?