Workstead groeit verder met nieuwe vestiging in Geldermalsen

Workstead opent een nieuwe vestiging in Geldermalsen. De nieuwe vestiging draagt bij aan de ambitie van Workstead om landelijke dekking te creëren. Workstead Geldermalsen is de zesde vestiging die wordt geopend.

 

De vestiging is het aanspreekpunt voor klanten uit de regio. Martin Rudek is de vestigingsmanager en daarmee eindverantwoordelijke van Workstead Geldermalsen. Martin heeft jarenlange ervaring in de uitzendbranche en kent de klanten in Geldermalsen als geen ander. Martin: “Workstead is een stabiele en betrouwbare partij, waarmee we goed klaar kunnen staan voor onze klanten en uitzendkrachten. Ik kijk ernaar uit om kennis en ervaring te delen om de positie van de vestiging in Geldermalsen te verstevigen”.

 

Het team van de nieuwe vestiging heeft veel ervaring in de branche en de omgeving. Met het openen van deze vestiging zit het team van Workstead letterlijk en figuurlijk dichter bij onze opdrachtgevers en uitzendkrachten. Hierdoor zijn de lijnen korter, weten we beter wat er speelt en is er meer ruimte voor persoonlijke aandacht.

× Meer weten over onze vacatures?