Uitzendbureau Workstead is trots ABU-lid!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Workstead per 1 juni 2024 lid is geworden van de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU). Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit in de uitzendbranche. We blijven streven naar een betere dienstverlening voor werkgevers en werknemers.

 

Wat houdt het ABU-lidmaatschap in?

Als lid van de ABU streven we naar het leveren van hoogwaardige diensten in de uitzendbranche. We voldeden vanzelfsprekend al aan kwaliteitsnormen en gedragscodes om de belangen van werkgevers en werknemers te beschermen. Het ABU-lidmaatschap bevestigt deze standaarden nogmaals, wat vertrouwen geeft in onze professionele diensten voor klanten en flexwerkers. Bovendien biedt ons lidmaatschap toegang tot een netwerk van gerenommeerde uitzendorganisaties, waardoor we kunnen profiteren van kennisdeling en samenwerking in de sector.

 

“Ons lidmaatschap van de ABU bevestigt onze toewijding aan kwaliteit en professionaliteit in de uitzendbranche.”

 

Hoe sluit het lidmaatschap aan bij onze kernwaarden?

Het ABU-lidmaatschap weerspiegelt onze kernwaarden en onderstreept onze rol als betrouwbare en professionele partner voor zowel werkgevers als werknemers. We streven ernaar om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden waarin iedereen zich kan ontwikkelen en groeien, terwijl we tegelijkertijd streven naar controle en structuur.

 

Wat betekent dit voor de toekomst van Workstead?

Het ABU-lidmaatschap opent deuren naar nieuwe samenwerkingsmogelijkheden en biedt kansen voor verdere groei en ontwikkeling. Het versterkt onze geloofwaardigheid en reputatie in de branche en stelt ons in staat om onze dienstverlening aan werkgevers en werknemers te verbeteren. We blijven ons inzetten voor hoogwaardige dienstverlening en streven ernaar om een positieve impact te hebben op de uitzendmarkt.

 

ABU-lidmaatschap

× Meer weten over onze vacatures?