Uitzendbureau Workstead neemt Eerlijk & Beter Personeelsdiensten uit Tiel over

RENSWOUDE, 26 juli 2023

Uitzendbureau Workstead neemt Eerlijk & Beter Personeelsdiensten uit Tiel over

Workstead breidt haar positie in de uitzendmarkt van arbeidsmigranten verder uit met de overname van uitzendbureau Eerlijk & Beter Personeelsdiensten. Het bedrijf vormt een waardevolle toevoeging aan de portefeuille van Workstead, dat in de afgelopen maanden al twee andere overnames heeft gedaan.
 

Eerlijk & Beter is specialist in het uitzenden van arbeidsmigranten. Het bedrijf bemiddelt tussen EU-werknemers en Nederlandse bedrijven in de sectoren logistiek, productie, food en groen. Dagelijks zijn er 350medewerkers van Eerlijk & Beter in verschillende branches door heel Nederland aan het werk.

 
Krachtenbundeling
“De overname van Eerlijk & Beter sluit aan bij de strategie van Workstead om een sterke regionale aanwezigheid te creëren. Door het bundelen van onze krachten zijn we, naast het vergroten van het marktaandeel, nog beter in staat onze klanten en uitzendkrachten te bedienen. Gezamenlijk krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen’’, aldus Jan van den Broek, algemeen directeur van Workstead.

 

Integratie
Eerlijk & Beter behoudt na de deal vooralsnog haar eigen gezicht en identiteit, maar wordt door Workstead aanzienlijk versterkt op het gebied van digitalisering, werving & selectie en huisvesting. De komende maanden zullen de organisaties de integratie van Eerlijk & Beter als zelfstandige vestiging onder de vlag van Workstead voorbereiden, zodat de integratie in 2024 gerealiseerd kan worden.

 

Over Workstead

In de afgelopen 25 jaar is Workstead uitgegroeid tot een toonaangevend uitzendbureau. Het bedrijf is de betrouwbare partner en adviseur als het gaat om de flexibele inzet van internationale uitzendkrachten. Dagelijks zijn er ruim 2.500 uitzendkrachten via Workstead aan het werk in de productie, food, industrie, schoonmaak, logistiek en techniek.

 

De komst van Eerlijk & Beter naar Workstead betekent voor de uitzendgroep de vierde overname in drie jaar. Workstead heeft vestigingen in Veenendaal (hoofdkantoor), Renswoude, Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Harderwijk, Haulerwijk, Dronten, Ede en Geldermalsen. Eind 2023 verhuist het hoofdkantoor naar een nieuwe locatie in Veenendaal.

× Meer weten over onze vacatures?