"Collega aan het woord: Paula over haar eerste maand bij Workstead"

Paula, onze Junior Recruiter, is al een aantal maanden in dienst.  Zij neemt je mee in haar eerste ervaring bij Workstead.

 

“Sinds 1 maart 2021 ben ik Junior Recruiter bij Workstead op de vestiging Veenendaal. Wat ik leuk vind aan deze functie is dat ik elke dag verschillende mensen zie. Daarnaast is elke dag weer anders en altijd gezellig, samen met mijn collega’s maken we er wat van!”

 

Waarom heb je voor Workstead gekozen? 

“Mijn moeder zei vroeger altijd: “Waarom ga je niet op kantoor werken en mensen helpen met vertalen?” Ik vond het toen erg saai klinken, maar toch heb ik na een aantal jaar besloten dit te gaan doen. Allereerst was dit voor een project van Vodafone/Ziggo en vanaf het eerste moment was dit mijn ding. Vervolgens ben ik bij een klein administratie bedrijf aan de slag gegaan, maar dat liep helaas anders dan gehoopt. Toen ben ik via Indeed op zoek gegaan naar een nieuwe baan en vond ik een leuke vacature bij Workstead.  Daarom heb ik mijn CV gestuurd en de ochtend erna gebeld om te vragen of de vacature nog beschikbaar was en dat was die gelukkig!”

 

De eerste indruk 

“Workstead was bij mij al wel bekend, maar vooral onder de oude naam Van den Broek Dienstverlening. Toen mijn moeder naar Nederland kwam, 15 jaar geleden, is ze namelijk bij VDB gaan werken. Toen ik bij Workstead ging werken, was ik gelijk erg enthousiast! Er werken fijne mensen en ik ben blij dat ik onderdeel uit maak van het team van Workstead in Veenendaal.”

 

De eerste maanden 

“Het team heeft mij heel goed opgevangen en zij gaven mij ook de begeleiding die ik nodig had. Samen zijn wij een dream team en ons motto is “één team, één taak”. Tot nu toe vind ik de leukste werkzaamheden op huisbezoek gaan, klanten te woord staan, contracten tekenen met uitzendkrachten en nieuwe uitzendkrachten werven.

Ik kijk er enorm naar uit om binnen het bedrijf te groeien en mijzelf te ontplooien. Tot nu toe lijkt het erop dat dit zeker gaat lukken!”

 

Vacatures Workstead

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit artikel en lijkt het jou het leuk om bij Workstead aan de slag te gaan? Goed nieuws! We hebben namelijk nog een aantal vacatures voor op ons hoofdkantoor of bij één van de vestigingen open staan. Bekijk onze vacatures op de website en neem contact op met Sanne Brundel door te bellen naar 06-82481110.

 

Bekijk hier de vacatures: Vacatures | Werken bij – Workstead | Vind de vacature die bij jou past

 

× Meer weten over onze vacatures?