Ontwikkeling Workstead App

Workstead is gestart met het ontwikkelen van een app voor de uitzendkrachten. Dit past goed bij de ontwikkeling die wij op dit moment als bedrijf doormaken. Workstead is een vooruitstrevend bedrijf dat de afgelopen jaren snel is gegroeid. Wij onderscheiden ons middels een sterke focus op het ontzorgen van onze opdrachtgevers en uitzendkrachten.

 

Efficiëntie interne processen

Ons streven is zo efficiënt mogelijk te werken, kwaliteit te leveren en onze uitzendkrachten in hun kracht te zetten. Om dit waar te kunnen maken, blijven we ons continue ontwikkelen en verhogen we de efficiëntie van onze interne processen. Daarmee zorgen we ervoor dat alles rondom het werk, wonen en vervoer goed geregeld is. Met de komst van de Workstead app zijn wij in staat onze uitzendkrachten nog meer te ontzorgen en de efficiëntie van onze backoffice verder te verhogen.

 

Actueel overzicht en directe communicatie

Met de Workstead app hebben onze uitzendkrachten altijd en overal een actueel overzicht van alle informatie die zij nodig hebben rondom hun werk. Denk hierbij aan het werkrooster, gewerkte uren, loonstroken, contactgegevens van de jobcoaches en relevante informatie over het werk bij onze opdrachtgevers, allemaal in de eigen taal van de uitzendkracht. Daarnaast biedt de Workstead app veel aanvullende functionaliteiten waarmee wij onze backoffice verder automatiseren, zoals het digitaal ondertekenen van een arbeidsovereenkomst, verlof aanvragen en de mogelijkheid om een storing in de huisvesting te melden. Verder zorgt de app voor directe communicatie tussen Workstead en de uitzendkrachten.

 

Samenwerking met CoffeeIT

Voor de ontwikkeling van de Workstead app zijn wij een samenwerking aangegaan met CoffeeIT. CoffeeIT is een full service app ontwikkelaar en heeft een uitgebreid portfolio opgebouwd, waarbij de rode draad is dat ze complexe problemen weet te vertalen naar gebruiksvriendelijke oplossingen die impact maken. Naar verwachting wordt de eerste versie van de Workstead-app in de zomer van 2021 gelanceerd.

 

Stay tuned!

× Meer weten over onze vacatures?