"Collega aan het woord: Lindsay over haar eerste maand bij Workstead"

Lindsay Nagtzaam, Administratief Medewerker, is sinds februari onderdeel van het team op onze vestiging in Renswoude. In dit artikel deelt ze haar eerste ervaringen met Workstead. 

 

Wat maakt werken bij Workstead zo leuk? 

“Februari 2021 startte mijn dienstverband bij Workstead als Administratief medewerker. Mijn werkdagen zijn erg divers en dat maakt het juist zo leuk. Van het afhandelen van binnenkomende telefoontjes, naar het verwerken van de post, de administratie van de inkoopfacturen, tot het verwerken van de rittenregistratie van de bedrijfsauto’s. Het is druk, soms ook hectisch en geen dag is hetzelfde. Deze afwisseling in mijn werk maakt het perfect voor mij!”

 

Waarom heb je voor Workstead gekozen? 

“Ik voelde de connectie al tijdens mijn eerste sollicitatiegesprek. Dat vind ik erg belangrijk, omdat een plek waar ik mij op mijn gemak voel, een sterke basis is voor een fijn en duurzaam dienstverband. Dit geeft ruimte voor reflectie en verbetering. Waardoor ik de kans krijg om te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak.”

 

Jouw eerste indruk van Workstead

“De eerste indruk voor mij was de saamhorigheid en teamspirit die heerst op de werkvloer. De sfeer tussen collega’s is informeel en iedereen helpt elkaar. Ondanks de verschillende persoonlijkheden en diverse achtergronden, heeft iedereen hetzelfde doel voor ogen.”

 

Hoe heb jij jouw eerste maand bij Workstead ervaren? 

“Ik werd met open armen ontvangen door het team en mijn start was goed voorbereid. Alles was gereed om direct aan de slag te gaan. Dit en de goede ondersteuning van mijn collega’s zorgde ervoor dat ik mijn werkzaamheden snel kon oppakken.”

 

Vacature Medewerker Personeels- en Salarisadministratie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit artikel en lijkt het jou het leuk om het team te versterken? Misschien past de vacature Medewerker Personeels- en Salarisadministratie dan wel bij jou! Op zoek naar een andere functie? Bekijk dan al onze vacatures.

 

Voor vragen over onze vacatures kun je contact opnemen met Sanne Brundel via 06-82481110.

× Meer weten over onze vacatures?