Workstead stimuleert ambitie van medewerkers

Jezelf blijven ontwikkelingen, doelen stellen en ambities achterna gaan, dat vinden wij bij Workstead belangrijk. We gaan daarom graag het gesprek met onze collega’s aan over hun wensen en doelen wat betreft hun carrière. We bieden de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, cursussen of een opleiding aan waarbij we het verbreden van kennis of het intern doorgroeien naar een nieuwe functie stimuleren.

 

Diana Boros: van Intercedent tot Vestigingscoördinator
Vijf jaar geleden is Diana – na het zien van een Facebookoproep – gestart bij VDB (nu Workstead) als Inhouse Intercedent bij een van de grootste klanten in Amsterdam. Al snel groeide ze door tot Senior Intercedent. “Als mensenmens krijg ik energie van het werken met anderen. Het matchen van de juiste kandidaten met klanten en het daarbij behalen van zichtbare resultaten geeft mij voldoening. Hier wil ik mijn energie in blijven steken voor nu én in mijn verdere carrière”, vertelt Diana.

Diana Boros

“Samen met een collega zijn we gestart om de vestiging in Amsterdam op te bouwen. Inmiddels werken we hier met acht collega’s en hebben we honderden uitzendkrachten aan het werk bij verschillende klanten”, vertelt Diana. Deze positieve ontwikkelingen blijven niet onopgemerkt en daarom groeide Diana afgelopen jaar door tot projectcoördinator. Deze week is daar de promotie tot Vestigingscoördinator in Amsterdam bijgekomen.

 

Piotr Olejarczyk: van Assistent Planner tot Vestigingscoördinator
Negen jaar geleden is Piotr begonnen als Assistent Planner bij FlexGroup LevelOne (sinds 2020 Workstead). “Ik hielp mee om de werkplanningen rond te krijgen voor onze uitzendkrachten bij klanten. Dit werk vond ik leuk, maar ik ben altijd op zoek naar meer vrijheid en zelfstandigheid in mijn functie. Daarom was ik blij met de kans om al snel door te groeien naar Planner en daarna naar Hoofd Planner”, vertelt Piotr.

Piotr Olejarczyk

“Het zien van je behaalde resultaten geeft mij voldoening en maakt mijn werk leuk. Tussen 2015 en 2018 zijn wij als team in Alphen aan den Rijn gegroeid van 110 naar 400 uitzendkrachten. Ik ben trots op deze groei en resultaten die we samen als team behalen. We weten waar ieders kracht ligt en benutten die krachten door onze functies daarnaar in te richten”, vult Piotr aan. Inmiddels is Piotr doorgegroeid van Hoofd Planner naar Senior Planner. Als Senior Planner pakt hij verschillende werkzaamheden op die buiten zijn directe takenpakket vallen. Zijn werkwijze en de daarbij behaalde resultaten hebben ertoe geleid dat Piotr deze week promotie heeft gemaakt naar Vestigingscoördinator voor de vestiging in Alphen aan den Rijn.

 

Waardering, vertrouwen en groeien
Zowel Diana als Piotr vinden het belangrijk om resultaten te zien van hun werk. Ze stellen doelen en bij de gewenste resultaten, vieren ze de successen samen met het team. “In de afgelopen jaren heb ik veel geleerd en ben ik gegroeid in mijn functie. Ik ben blij dat ik deze kansen krijg binnen Workstead. De promotie naar Vestigingscoördinator is voor mij een groot compliment en een blijk van waardering en vertrouwen”, vertelt Piotr over zijn promotie. “Voorlopig zit ik nog helemaal op mijn plek bij Workstead en pak ik alle kansen aan om mij te blijven ontwikkelingen. Een cursus Management is nog een voorbeeld van mijn wensen voor de toekomst”, vult hij aan.

“Door de kansen die ik heb gekregen binnen Workstead heb ik mij aanzienlijk kunnen ontwikkelingen in mijn carrière. Ik wil de komende jaren nog veel ervaring opdoen in mijn vakgebied om zo met Workstead nog verder te groeien. De uitzendbranche heeft veel potentie en samen kunnen we nieuwe projecten initiëren en veel bereiken. Ik kijk enthousiast naar de toekomst en ik zie ernaar uit om mijn professionele reis binnen Workstead voort te zetten”, vertelt Diana over haar toekomstplannen.

 

Andere collega’s stimuleren
Groeien en ontwikkelen binnen je functie kan niet zonder de hulp van je collega’s, daar zijn Diana en Piotr het allebei over eens. Diana vertelt hierover: “Mijn prestaties worden erkend en dat motiveert mij om nog meer uit mijn werk te halen. Ik vind het daarom belangrijk om ook de collega’s uit mijn team te waarderen en regelmatig complimenten uit te delen. Ik moedig daarbij al mijn collega’s aan om te ontdekken waar hun passie ligt in hun carrière en om daarvoor te gaan. Door bewust, gedisciplineerd, volhardend en ambitieus te zijn, kun je bereiken wat je ambieert”.

“Complimenten doen veel goeds bij mensen. Daarom vind ik het belangrijk om mijn collega’s te complimenteren bij hun resultaten en successen. Natuurlijk geef ik ook feedback als iets minder goed verloopt, maar zo houden we elkaar scherp en blijven we kwaliteit leveren. Doordat we in ons team bij werkzaamheden zoeken wie dat goed kan én wie dat vooral ook leuk vindt, hebben we een goede sfeer en fijne dynamiek in ons team”, zegt Piotr hierover.

× Meer weten over onze vacatures?