Dag van de HR-professional

Zaterdag 20 mei is het de dag van de HR-professional. Onze HR-collega’s zijn verantwoordelijk voor de levenscyclus van de werknemers van het werven, aannemen en onboarden tot aan de laatste werkdag. Tamar en Belinda vertellen je hier meer over.

 

Wat doet de HR-afdeling?
“Onze afdeling houdt zich bezig met de personeelszaken binnen de organisatie’’, vertellen Tamar en Belinda. “Wij voeren verschillende taken uit, zoals de werving en selectie van nieuwe medewerkers, het opstellen en verwerken van alle voorkomende correspondentie vanuit HR, de HR-strategie en het beleid verbeteren en de verwerking van personeelsgegevens” vullen ze aan. Het zijn allemaal belangrijke werkzaamheden voor een organisatie. Binnen Workstead zorgt de HR afdeling er ook voor dat jij je kan blijven ontwikkelen door trainingen en cursussen te volgen en ondersteunt HR de managers zodat we voor onze verschillende afdelingen de juiste collega’s vinden.

 

Hoe zou je de afdeling omschrijven?
Het is een jong en dynamische team waar veel wordt samengewerkt en gespard. Het wordt gewaardeerd om eerlijk te zijn tegenover elkaar maar net zo belangrijk is het dat we met elkaar kunnen lachen. We houden ervan om gezellig een praatje te maken tussen het harde werken door. Tijdens onze lunchpauze maken wij een wandeling over de naastgelegen camping. Maandelijks gaan we erop uit voor een teamlunch om aan onze teambuilding te werken.

 

Waarom hebben jullie gekozen voor Workstead?
Tamar en Belinda hebben voor Workstead gekozen, omdat het een groeiende organisatie is waar nog veel uitdagingen liggen om aan te pakken. Workstead geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen als medewerker. Daarbij werk je samen met leuke collega’s en is er een fijne werkomgeving.

 

Wat willen jullie bereiken met HR-team?
Wij willen met de afdeling blijven ontwikkelen en nieuwe initiatieven implementeren. We vinden het belangrijk dat het team goed op elkaar is afgestemd zodat we continu de processen kunnen verbeteren en ons doel kunnen bereiken.

× Meer weten over onze vacatures?