"Collega aan het woord: Béla over zijn eerste maand bij Workstead"

Jobcoach Béla is alweer een maand bij ons in dienst! Hij vertelt hoe hij zijn eerste maand bij Workstead ervaren heeft.

 

De eerste maand

“Het is alweer een maand geleden dat ik aan de slag ben gegaan als Jobcoach bij Workstead. Naast jobcoach heb ik ook de rol als recruiter, onderhandelaar en motivator. Om maar een aantal facetten van mijn werk te noemen. Elke dag is leuk en anders! Ik leer elke dag nieuwe dingen en ik kan met mijn kennis en expertise mijn collega’s ondersteunen.

Regelmatig komen er collega’s naar mij toe, met de vraag of ik het nog steeds naar mijn zin heb bij Workstead. Mijn antwoord is dan volmondig “ja”. Ik vind het positief dat collega’s dit vragen. Het geeft aan dat ze geïnteresseerd zijn en bereid zijn om te reflecteren en verbeteren.”

 

De eerste indruk 

“Wat mij als eerste opviel bij Workstead was de informele sfeer. Daarnaast worden er bergen werk verzet en toch neemt iedereen de tijd om elkaar te leren kennen. Ook de omgang met onze uitzendkrachten is goed, ethisch en maatschappelijk verantwoord. Verder heb ik de kans gekregen, om een aantal van onze woningen voor de uitzendkrachten te bekijken. Dit zijn schone, goed onderhouden woningen, waar je met plezier kunt leven. Voor mij is dit belangrijk om te weten, zodat ik ook op de hoogte ben van wat wij onze uitzendkrachten bieden.”

 

Workstead

“Workstead doet alles om gemaakte afspraken na te komen. Dit komt mede doordat de communicatie tussen de uitzendkrachten en de kantoor medewerkers goed is. Problemen worden snel opgepakt en hulp wordt direct aangeboden. Of het nu gaat om het openen van een bankrekening, het regelen van vervoer of huisvesting.

 

Een andere geweldige ontwikkeling, is het werken in teams, waarbij jouw taken overlappen met die van collega’s. Dit biedt mij de kans om verder te ontwikkelen en dit zorgt ervoor er mede voor dat ik op de juiste plek zit bij Workstead.”

 

Vacature intercedent, jobcoach en recruiter Roemeens

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van dit artikel en lijkt het jou het leuk om ons team te versterken? Goed nieuws! We hebben namelijk nog een aantal vacatures open staan. Bekijk onze vacatures op de website en neem contact op met Sanne Brundel door te bellen naar 06-82481110.

 

Bekijk hier de vacatures: Vacatures | Werken bij – Workstead | Vind de vacature die bij jou past

 

× Meer weten over onze vacatures?