Ben jij onze nieuwe collega met een aanpakkersmentaliteit en een gezonde dosis enthousiasme?

 

Functieomschrijving

Als Schoonmaker ben jij verantwoordelijk voor de netheid van de locaties waar onze uitzendkrachten wonen. Aangezien zij de hele dag aan het werk zijn en wij onze huizen graag netjes houden, draag jij samen met je collega’s zorg voor de schoonmaak van hun woning.

 

Vanuit Renswoude rijd je iedere dag, samen met een collega, het hele land door om verschillende woningen schoon te maken. Hiervoor is het belangrijk dat je in bezit bent van een B-rijbewijs. Je maakt voornamelijk de algemene ruimtes in de woningen schoon. Geen dag is daarbij hetzelfde. Bij het ene huis heeft de gang of de badkamer een keer een goede poetsbeurt nodig, en bij het volgende huis lap je de ramen en trek je een stofzuiger door de woonkamer. Samen met jouw collega laat je de huizen iedere keer weer netjes achter.

 

Onze ideale kandidaat

  • Is in bezit van rijbewijs B.
  • Beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal.
  • Woonachtig in de regio Renswoude.

 

Wat wij bieden

  • Een functie voor 32 tot 40 uur per week
  • Altijd op stap met een collega, natuurlijk gezelliger dan alleen!
  • Flexibele werktijden in overleg
  • Goede arbeidsvoorwaarden welke passen bij de functie

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke al 25 jaar bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1700 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar hr@workstead.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne op telefoonnummer 06 82 481 110.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Meer weten over interne vacatures?