Vacature Personeelsplanner

Laat jij de processen van onze klant op rolletjes lopen? Dan ben jij de personeelsplanner die wij zoeken!

 

Functieomschrijving

Als planner bij Workstead sta je midden in de operatie en plan jij de uitzendkrachten zo efficiënt mogelijk in. Deze baan is dynamisch en ad-hoc, wat maakt dat geen dag hetzelfde is. Je beschikt over een gezonde dosis stressbestendigheid en vindt het een mooie uitdaging om elke dag de personeelsplanning goed op elkaar aan te laten sluiten. Je denkt hierbij na over de meest geschikte invulling en weet als geen ander om te gaan met drukte bij de klant. Je beschikt over analytisch denkvermogen en weet de juiste overwegingen te maken waarbij je de vraag en klanttevredenheid in acht neemt. Doordat jij de planning hebt gemaakt en goed weet waar de klant behoefte aan heeft, kan jij hen bij vragen of aanpassingen in het rooster makkelijk helpen.

 

Naast de hierboven besproken werkzaamheden ga jij alleen of samen met iemand uit jouw team regelmatig op bezoek bij onze klanten. Je evalueert met hen een vorige periode, je bespreekt de pool uitzendkrachten en kijkt vooruit naar wat er mogelijk/ naar verwachting gaat komen. Dit alles doe je om een duurzame relatie met de klant aan te gaan, jij bent de gesprekspartner voor de klanten. De klanten weten dat jij jouw afspraken nakomt en met jouw servicegerichte aanpak weten zij dat het team hun uiterste best zal doen hieraan bij te dragen.

 

Kortom: een afwisselende functie waarbij jij werkzaam bent als planner, maar ook jouw sociale en commerciële kant duidelijk naar voren komen. Je komt te werken in een team Intercedenten en Jobcoaches met diverse nationaliteiten.

 

Onze ideale kandidaat

 • Je hebt ervaring als planner;
 • Je bent klantgericht en je kunt goed zelfstandig werken;
 • Je bent communicatief sterk en staat stevig in je schoenen;
 • Je hebt ervaring in de uitzendbranche (pré);
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent fulltime beschikbaar en beschikt over een rijbewijs.

 

Wat wij bieden

 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.

 

Bedrijfsprofiel

Workstead is een uitzendorganisatie welke al meer dan 25 jaar bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 2100 uitzendkrachten aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze uitzendkrachten. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit een aantal lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een dynamische en ambitieuze werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar recruitment@mattenco.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Matthieu van der Velde 06-22411982 of Marco ten Hoven 06-52633265.

× Meer weten over onze vacatures?