Vacature Intercedent Bulgaars

Ben jij de intercedent die wij zoeken om de uitzendkrachten te voorzien van de juiste planning, antwoorden en begeleiden? Dan ben jij wie wij zoeken.

 

Functieomschrijving

Als Intercedent ben je verantwoordelijk voor een aantal klanten en de Bulgaarse uitzendkrachten die voor deze klanten werken. Samen met jouw collega zoek jij deze uitzendkrachten, neemt ze aan en begeleidt hen zodra zij eenmaal aan het werk zijn.

 

Wanneer de uitzendkrachten aankomen zullen ze naar jou vragen en begeleidt hen naar hun werk. Voordat deze mensen aankomen regel je de huisvesting en teken je het contract bij aankomst. Mocht het nodig zijn, licht je de huidige bewoners in en bespreek je met jouw collega hoe de uitzendkracht naar de huisvesting komt. Beschikt de uitzendkracht niet over vervoer, dan regel jij dit. Zodra dat is geregeld, bereid je de uitzendkrachten voor op hun eerste werkdag.

 

Omdat jij bij de klant komt, weet je goed hoe je de uitzendkrachten het beste kan voorbereiden. Voor mogelijke vragen die zij dan of in de toekomst hebben, ben jij het eerste aanspreekpunt. Het kunnen werk gerelateerde vragen zijn, maar ook vragen over bijvoorbeeld het bezoeken van een huisarts of het invullen van formulieren. Niet alleen voor de uitzendkrachten, ook voor de klant ben jij of de planner het eerste aanspreekpunt als het gaat om de uitzendkrachten.

 

Jij zorgt ervoor dat zowel de klant als onze uitzendkrachten tevreden zijn. Dit doe jij door regelmatig met de klant te bespreken wat er goed gaat er wat er beter kan. Verder draag je grote verantwoordelijkheid voor de planning en performance van het klantproces. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het gehele werving-/selectieproces, geven van rondleidingen, arbeidsvoorwaardenbesprekingen, oplossen van problemen (zowel op de werkvloer als in de huisvesting), de afhandeling van arbeidscontracten, verzuim, verlof/vakantieplanningen en nog veel meer.

 

Je komt in een van onze klantenteams te werken met een recruiter, jobcoach en een planner. Het is een brede functie, waarbij je jouw teamleden zal ondersteunen bij hun taken en omgekeerd. Naast dit team bestaan er nog twee andere klantenteams met dezelfde samenstelling.

 

Onze ideale kandidaat

 • Je hebt ervaring binnen de uitzendbranche.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse, Bulgaarse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je kunt goed werken in een dynamische omgeving en kunt snel schakelen.
 • Je staat stevig in jouw schoenen.
 • Je weet met jouw dienstverlenende instelling medewerkers aan Workstead te binden.

 

Wat wij bieden

 • een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • een functie voor 32-40 uur per week;
 • professionele en enthousiaste collega’s;
 • veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke al 25 jaar bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 2100 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een dynamische en ambitieuze werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar recruitment@mattenco.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Matthieu van der Velde 06-22411982 of Marco ten Hoven 06-52633265.

× Meer weten over onze vacatures?