Vacature Inspecteur Woonlocaties

Als Inspecteur Woonlocaties begin jij je dag met een lekker kop koffie waarna je op pad gaat naar de verschillende huisvestingslocaties. Hier loop jij met behulp van een app de gehele locatie langs. Voordat jij weggaat, zijn alle belangrijke punten gecontroleerd en voldoet de woning aan de norm van SNF en de wensen van de organisatie.

 

Functieomschrijving
Binnen ons Facilitaire team hebben wij de verschillende afdelingen zoals Servicedesk, Technische Dienst, Schoonmaak en Inspectie, voor dit laatste team zijn wij op zoek naar enthousiaste en daadkrachtige versterking. Waar houdt het team Inspectie zich mee bezig? Jij bent verantwoordelijk voor de controle van onze huisvestingslocaties van al onze uitzendkrachten! Jij signaleert of het schilderwerk nog op orde is, de locatie schoon is en of alles wat nodig is en aanwezig behoort te zijn er ook daadwerkelijk is en op de juiste plek ligt. Via de app waarmee jij werkt, kun je ook andere opdrachten zien. Te denken valt aan afspraken met externe partijen als ongediertebestrijders, glaszetters of de verhuurder van de woning. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog de ruimte om kleine klusjes zelf op te knappen. Dit werkt efficiënt en onze bewoners zijn content dat het klusje is opgelost.
 
Daar doen we het voor bij Workstead!
Elke locatie is anders en uiteraard kan het maar zo zijn dat je één van onze huurders treft. Daarom is het belangrijk dat jij naast dat je secuur en daadkrachtig bent, ook sociaal kan zijn. Een praatje maken met de bewoners maakt je werkdag natuurlijk alleen maar leuker. Aan het einde van een inspectie, sla jij je bevindingen op in de app en vervolgens gaat het balletje intern rollen. De Technische Dienst, Servicedesk en Schoonmaak krijgen een bericht omtrent wat er op de desbetreffende locatie moet gebeuren. Tijdens dit proces zit jij alweer in je auto op weg naar de volgende locatie!

 
Wat wij bieden

 • Een baan met zicht op een vast dienstverband;
 • Een functie voor 32 tot 40 uur per week;
 • Salaris tussen de 2000,- en 2400,- bruto per maand (afhankelijk van ervaring);
 • Enthousiaste en professionele collega’s;
 • Gezellige personeelsuitjes;
 • Veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.

 
Wie ben jij:
Zie jij jezelf als de Inspecteur Woonlocaties wie altijd secuur en daadkrachtig het werk weet op te pakken en daarnaast altijd openstaat voor een praatje met onze huurders? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou!

Verder is het voor onderstaande functie belangrijk dat jij:

 • MBO werk- en denkniveau hebt;
 • Nauwkeurig en zelfstandig kan werken;
 • Beschikt over een rijbewijs;
 • De Engels en Nederlands taal spreekt;
 • Affiniteit met techniek hebt.

 

Over Workstead:
Workstead is een uitzendorganisatie die zich richt op arbeidsmigranten binnen de branches Food, Logistiek, Industrie, Productie en Techniek. Het doel is om te zorgen en te ontzorgen, daarom organiseert Workstead naast het faciliteren van werk, ook het vervoer en de huisvesting voor onze medewerkers. Alles zodat onze medewerkers zich optimaal kunnen focussen op het werk.

Workstead doet dit al meer dan 25 jaar en met succes!

Na te zijn gestart met een vestiging in Renswoude, zijn de locaties uitgebreid met vestigingen in Amsterdam, Alphen aan den Rijn, Harderwijk, Haulerwijk, Ede, Geldermalsen en een gloednieuw hoofdkantoor in Veenendaal.

Onze medewerkers zijn echte aanpakkers. Onze kernwaarden ambitie, gelijkwaardigheid, samenwerken en nuchterheid staan centraal in alles wat wij doen. Wij doen dat stapje extra, voor elkaar, onze medewerkers en onze klanten.
 

Jouw reactie:

Wil je graag werken in een dynamische en ambitieuze werkomgeving en herken jij je in de functieomschrijving van Inspectie Woonlocaties?

Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar recruitment@workstead.nl.

Ben je enthousiast over de functie, maar heb je nog een vraag?
Neem dan contact op met Belinda Frerichs 06-22346589.

× Meer weten over onze vacatures?