Functieomschrijving

Als chauffeur vervoer je onze uitzendkrachten naar diverse locaties. Onze uitzendkrachten zijn afkomstig uit het buitenland en naast het werk organiseren wij ook vervoer en huisvesting voor onze medewerkers. In jouw rol als chauffeur vervoer je uitzendkrachten van en naar onze opdrachtgevers, onze huisvesting en overige locaties waarvan het noodzakelijk is dat onze medewerkers hier naartoe worden gebracht. De piek van deze werkzaamheden ligt veelal tussen 5:00-9:00 uur en tussen 15:00-18:00 uur. De werktijden worden in onderling overleg vastgesteld.

 

Onze ideale kandidaat

Jij bent flexibel inzetbaar en bent woonachtig in een straal van 20 km rondom Renswoude. Je spreekt en beheerst de Engelse taal in de basis. Je bent in bezit van een geldig rijbewijs B en vindt het leuk om onze uitzendkrachten overal naartoe te brengen en hiermee een visitekaartje van Workstead te zijn. Ook wanneer je bijvoorbeeld al gepensioneerd bent, en voldoet aan de functie-eisen, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

 

Wat wij bieden
  • Een leuke functie in een gezellige groep chauffeurs.
  • Flexibele werktijden.
  • Goede arbeidsvoorwaarden welke passen bij de functie.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke sinds 1996 bemiddelt in personeel binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1500 uitzendkrachten aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze uitzendkrachten. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit een aantal lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw CV naar h.vandervelden@workstead.nl, of vul het sollicitatieformulier in. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Harald van der Velden op telefoonnummer 088 494 0000.

× Meer weten over onze vacatures?