Ben jij oplossingsgericht en daadkrachtig, en vind jij kwaliteit belangrijk? Dan zou deze vacature zo maar iets voor jou kunnen zijn!

 

Functieomschrijving

Als Facilitair Medewerker houd je van afwisseling in je werkzaamheden. De afdeling Facilitair is namelijk verantwoordelijk voor verschillende pijlers, waaronder huisvesting, inkoop, en diverse facilitaire projecten. Tijdens alle werkzaamheden kijk je proactief naar hoe processen binnen de facilitaire afdeling beter ingericht kunnen worden.

 

Huisvesting

Voor een grote groep van onze uitzendkrachten verzorgen wij de woonruimte welke dient te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. In deze functie ben jij samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor de inrichting en het onderhoud van onze woonlocaties. De Facilitaire afdeling is een belangrijke schakel binnen het uitzenden van onze uitzendkrachten. Verder coördineert de afdeling klachten en storingen, en communiceert dit vervolgens met de betrokken afdelingen. Voor het beheer en onderhoud van alle woonlocaties is een correcte administratieve afhandeling erg belangrijk. Ook dit behoort tot jouw werkzaamheden.

 

Buitendienst

Als Facilitair Medewerker stuur jij de medewerkers van de buitendienst aan om zo kwalitatieve huisvesting te kunnen bieden aan onze uitzendkrachten. De buitendienst bestaat uit het team Schoonmaak en Technische Dienst. Jij maakt voor hen de planning, helpt bij het oplossen van mogelijke problemen en beantwoordt hun vragen.

 

Als Facilitair Medewerker kom je in een team te werken met enthousiaste collega’s die samen verantwoordelijk zijn voor Huisvesting, Inkoop en Wagenparkbeheer.

 

Onze ideale kandidaat:

 • je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau;
 • je hebt ervaring opgedaan in een facilitaire omgeving, zoals als facilitair servicedesk medewerker;
 • je beschikt over onderhandelingsvaardigheden, overtuigingskracht en je bent goed in staat zelfstandig werkzaamheden te organiseren;
 • je hebt goede kennis van Microsoft Office programma’s.

 

Wat wij jou bieden:

 • Een functie voor 32 – 40 uur per week;
 • Professionele en enthousiaste collega’s;
 • Veel ruimte en vrijheid voor jouw ontwikkeling;
 • Een passend salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Premievrij pensioen met de mogelijkheid tot bijsparen;
 • 8% vakantietoeslag.

 

Over ons

Workstead is een uitzendorganisatie welke al 25 jaar bemiddelt in arbeidskrachten binnen de branches food, industrie, schoonmaak, productie, logistiek en techniek. Elke dag zijn er ruim 1700 medewerkers aan het werk bij onze opdrachtgevers. Wij organiseren naast werk ook vervoer en huisvesting voor al onze medewerkers. Workstead werkt vanuit het hoofdkantoor in Renswoude en vanuit lokale vestigingen. Binnen Workstead heerst een informele sfeer. We regelen onze zaken goed en we doen wat we beloven.

 

Jouw reactie

Wil jij graag werken in een prettige werkomgeving binnen een snelgroeiende organisatie? Solliciteer dan direct en stuur jouw cv naar hr@workstead.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Sanne Brundel op telefoonnummer 06 82 481 110.

 

×

Powered by WhatsApp Chat

× Meer weten over interne vacatures?