Maak kennis met Workstead Alphen aan den Rijn

Op 1 juli 2020 heeft Workstead, FlexGroup Alphen aan den Rijn overgenomen. De maanden die daarop volgden hebben wij ons gefocust op de integratie van FlexGroup. Vanaf 1 januari is FlexGroup als zelfstandige vestiging verder gegaan onder de naam van Workstead. De overgang biedt beide partijen nieuwe kansen.

 

Team vestiging Alphen aan den Rijn (februari 2020).

 

Bas Sandifort, vestigingscoördinator Alphen aan den Rijn, vertelt meer over de vestiging: de doelen, de uitdagingen en de manier van werken.

 

Hoelang bestaat FlexGroup al en hoe gaan jullie te werk? 

“Flexgroup (voorheen Level One South) is al meer dan twintig jaar een begrip in de regio van Bodegraven. We zenden dagelijks ruim 300 voornamelijk, Poolse arbeidskrachten uit. Het grootste gedeelte van de mensen werven we momenteel via een extern wervingsbureau in Polen.”

 

Waar zijn jullie uitzendkrachten voornamelijk actief? 

“De uitzendkrachten zijn actief in de glastuinbouw, logistiek, schoonmaak, productie, vleeswarenindustrie en techniek. Met veel klanten in de groothandel van bloemen en planten, glastuinbouw en open teelten, gaan veel van de in Europa verkochte bloemen en planten door de handen van onze medewerkers. Maar ook kazen die door onze uitzendkrachten geplastificeerd en gestickerd worden, zijn terug te vinden tot in China.”

 

Wat kenmerkt jullie als team? 

“Ons team in Alphen aan den Rijn bestaat uit 11 mensen. ‘Samen ervoor gaan’ is één van de kernwaarden binnen ons team en dat is ook wat we elke dag doen. We werken altijd met plezier samen!”

 

Wat is jullie doel voor komend jaar? 

“Door de overname kunnen we ons komend jaar gaan focussen op het verhogen van de kwaliteit van de dienstverlening. Vanuit daar willen we de processen optimaliseren en investeren in een betere werving en selectie, om zo meer toegevoegde waarde aan onze klanten te kunnen bieden. Wij zijn ervan overtuigt dat wij onder de vleugels van Workstead in staat zijn verder te groeien binnen onze regio.”

 

Ga voor meer informatie naar de vestigingspagina:

Workstead Alphen aan den Rijn | Welkom op onze vestiging

× Meer weten over onze vacatures?